Maximum Event

OBJECTBEVEILIGING

Het beveiligen van gebouwen en terreinen is tegenwoordig niet alleen meer ’s avonds en ’s nachts. Ook overdag is professioneel toezicht op onder andere bezoekers, leveranciers en in- en uitgaande goederen noodzakelijk. Bedrijven krijgen namelijk vaak te maken met diefstal, fraude of inbraak. Met objectbeveiliging wordt de beveiliging van gebouwen en terreinen én de veiligheid van personeel gewaarborgd.

Maximum Security beschikt over goed opgeleide objectbeveiligers die niet alleen zorg dragen voor de beveiliging van het object, maar tevens weten wat er moet gebeuren als zich een onveilige situatie voordoet.

Hierbij is het belangrijk dat de beveiliger beschikt over een EHBO en BHV certificaat omdat hulpverlening bij (bedrijfs)ongevallen van groot belang is.

Wij leveren niet alleen (semi) permanente objectbeveiligers maar ook bij onverwachte gebeurtenissen of bij calamiteiten ook op ad hoc basis kunnen onze beveiligers worden ingezet worden.

Onze objectbeveiligers houden toezicht op de veiligheidsaspecten van het gebouw en zijn continu alert op calamiteiten en onregelmatigheden. Daarnaast zijn onze objectbeveiligers ook gastheer/vrouw namens uw organisatie en het visitekaartje naar uw bezoekers. Afhankelijk van de eisen van het object en de opdrachtgever waar onze beveiligers worden ingezet, behoren ook controle, openings-,brand- en sluit rondes tot het totale pakket

Receptiediensten

Onze medewerkers kunnen naast hun beveiligingswerk bijvoorbeeld ook receptie- en service, en telefoontaken verrichten. De activiteiten worden uitgevoerd naar wens van de klant en omvatten onder meer toegangscontrole, terrein- en monitorbewaking, sleutelbeheer, ontvangen van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon.

De organisatie

Maximum Security behoort tot de middelgrote spelers van landelijk opererende beveiligingsorganisaties. Zij richt zich op eenvoudige maar ook complexere beveiligingsvraagstukken binnen (semi-)overheid, het bedrijfsleven en de particuliere sector. Steeds vaker worden Maximum Security medewerkers ook ingezet in het publieke domein.

 

Persoonlijke benadering

Géén opdracht is gelijk aan de andere. Ieder (vermeend) risico kan zich in verschillende verhoudingen voordoen en zich van incident verder ontwikkelen tot situaties met uiteindelijk  verstrekkende  gevolgen. Daarom gaan wij uit van de persoonlijke benaderingsmethodiek. Om tot een voorstel beveiligingsoplossing te komen, bespreken wij met de betrokken functionarissen de meest  voorkomende situaties. Daarbij komen de  wensen en eisen op tafel, om tot een conceptbeveiligingsplan te komen. Wij werken dit verder uit en na goedkeuring zal dit het plan van aanpak worden. Dit is uiteraard een zeer korte weergave:  Wilt u meer weten over wat Maximum Security  voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen?