Maximum Event Security

EVENEMENTENBEVEILIGING

Iedereen die een evenement organiseert is gebaat bij een soepele organisatie waarbij het plezier en de veiligheid van de gasten en bezoekers gegarandeerd is. Helaas is dat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend.

Het beveiligen van evenementen als concerten, sportevenementen, feesten en partijen, is een vak op zich. Dat vergt een goede planning, op maat gemaakt veiligheidsplan, coördinatie, inzet van de juiste communicatiemiddelen, beveiligingsmateriaal én het kunnen beschikken over beveiligingsmensen die hun vak verstaan.

Maximum Event Security levert de expertise én de juiste mensen om een evenement adequaat te beveiligen.

Daarbij zetten we onder meer stand-by teams in. Standby teams zijn: teams van twee tot vier personen die snel ter plaatse zijn om dreigende conflicten te voorkomen, uw personeel te ontlasten in ongewenste situaties en daadwerkelijk in te grijpen als het moet.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd en getraind in snelle interventies en conflicthantering, waardoor vervelende en gewelddadige incidenten kunnen worden voorkomen. Uitstraling en ervaring is daarbij ons handelsmerk.

Maximum Event Security is uw partner bij uitstek voor een geslaagd evenement

Heeft u vragen?